Lelukaupan kuulumiset

SUURTEN MUUTOSTEN VUOSI

Lelujen parissa saa tehdä töitä mukavien asioiden äärellä: iloiset pienet asiakkaat kassalla toivomansa lelun kanssa, tutista luopumisrituaalit, palkinnoksi saadut lelut hyvästä koulumenestyksestä tai pisteidenlasku kotitöistä ja palkka. Nämä ovat arjen riemuja meidän näkökulmasta. Riemua on myös löytää omaan leluvalikoimaan uusia tuotteita, innostua niistä ja esitellä niitä asiakkaille. Tutuiksi ovat vuosien aikana tulleet edustajat, jotka käyvät esittelemässä tuotteitaan tai piipahtavat kesälomalla tervehtimässä. Kyseessä on enemmän kuin liiketoiminta, kaupankäynti. Kyseessä on ystävyys ja luottamus.

Kuluvan vuoden aikana kaksi suurta lelumaahantuojaa on lopettanut tai tulee lopettamaan toimintansa. Pelkästään omaa yritystä ajatellen tämä aiheuttaa hieman päänvaivaa joulua ajatellen. Mistä saada niitä tavaroita joita nämä yritykset ovat edustaneet, riittääkö tilaamamme tavarat, jne. Meidän tavoitteemme on ollut tarjota erilaisia leluja, olla selkeästi oman linjan kannattajia, tukea pienyrityksiä ja mahdollisuuksien mukaan löytää leluja jotka on valmistettu Euroopassa. Ei ihan helppo tehtävä, mutta pienin askelin olemme päässeet eteenpäin. Suurempi tunne on murhe leluyritysten edustajien ja työntekijöiden puolesta. Pitkäaikaiset työsuhteet loppuvat. Yhteistyömme päättyy heidän kanssa. 

Ja tänään taas teemme tilauksia maailmalle, tilaamme erilaista kehittävää lelua jotka toivottavasti löytävät tiensä asiakkaidemme koteihin ja sydämiiin samalla tavalla kuin me olemme niistä innoissamme.

Kommentoi

Terveisiä lelumessuilta

1.2.2016

Takana kolme päivää maailman suurimmilla lelumessuilla Saksan Nurnbergissä. Runsaan viikon ajan kaupunki on täynnä lelualan ihmisiä, suurten ketjujen ostajia, yksityisiä yrittäjiä, pieniä ja suuria. Puheensorina on valtava, samoin... Lue lisää »

Smart Games esittelijä paikalla Lauantaina

3.12.2015

Lauantaina 5.12 sinulla on oiva tilaisuus tutustua Smart Games logiikkapeleihin ! Edustaja liikkeessämme klo 11-15. Tervetuloa!! Lue lisää »

Pitkä lämmin syksy

4.11.2015

Neljän vuodenajan maassa on lisää ihmeteltävää siinä, että jokainen vuodenaika voi olla erilainen kuin viime vuonna. Tänä syksynä meitä on hellinyt kirpakat kirkkaat aamut ja aurinko, toisinaan taas lämmin leuto ilma. Ilman kumisaappaita... Lue lisää »

Valoa valoa!

27.4.2015
« Edellinen 1 2 3 Seuraava »

Suosittele meitä

Kirjoita meille!